Projector on rent in Delhi, Noida & Gurgaon

Hire a Karaoke Mic as per your choice, with no lock-in contracts and no minimum or maximum terms

Under the PA audio systems Hire, we offer speakers, lapel microphones, wireless handheld microphones lectern and microphones, sound mixing desks and cd players for daily rental or long term lease in Delhi, Noida and Gurgaon.

Our range of Karaoke Mic on Rent in Delhi equipment will suit any meeting, exhibition, party, conference, classroom or fixed installation. Our Karaoke Mic are designed to suit audiences from 10 to 1000 plus. We provide Karaoke Mic on rent in Delhi on daily, weekly and monthly basis. Our team of experts are always eager to help whenever you want hire a pa system on rent.

If you want, you can hire any single item or hire a complete set-up of the Karaoke Mic. You can even combine with any of our other rental items or services. Just call us for Best Rental Solutions & Price: +919811623325

Public Address System

Sony VPL-DX220 XGA

  • 3 LCD Portable Display system
  • Brightness: 2700 ANSI LUMENS
  • Panel display resolution- 1024 x 768 dots
  • Contrast Ratio- 3000:1
  • Lamp Mode- 2700 lm
  • Keystone correction Max. Vertical- +/- 30 degrees








Public Address System

BenQ TK800

  • Resolution- 4K UHD (3840 x 2160)
  • Resolution Support- VGA (640 x 480) to 4K UHD (3840 x 2160)
  • Brightness (ANSI lumens)- 3000
  • Contrast Ratio (FOFO)- 10,000:1
  • Display Color- 30 Bits (1,07 billion colors)
  • Native Aspect Ratio- Native 16:9 (6 aspect ratio selectable)








Public Address System

Optoma HD27e

  • Resolution: Full HD 1080p resolution delivers crisp and clear visuals
  • Brightness (ANSI lumens)- 3400
  • Contrast Ratio (FOFO)- 25,000:1
  • Display Color- 30 Bits (1,07 billion colors)





Also Available on Rent

Projector Screen

PA System on Rent in Delhi

We provide PA System on rent in Delhi, Noida, Faridabad, Gurgaon & Gaziabad at affordable price.

Public Address System

Sound System on Rent in Delhi

We provide Sound System on rent in Delhi, Noida, Faridabad, Gurgaon & Gaziabad at affordable price.

Projector Screen

LED TV on Rent in Delhi

We provide LED TV on rent in Delhi, Noida, Faridabad, Gurgaon & Gaziabad at affordable price.

laptop

Laptop on Rent in Delhi

We provide Laptop on rent in Delhi, Noida, Faridabad, Gurgaon & Gaziabad at affordable price.

Important things to know for projector on rent in Delhi

Question 1. How much does it cost to hire a projector on rent in Delhi?
Answer- There are various types of projectors available on rent and have different rents but in general a normal projectors starts from INR 750 per day. If a projector is required on monthly basis rent then charges are very nominal.

Question 2. What is the best model of projector we can hire on rent?
Answer - There are different brands of projectors but the best model can be decided as per your needs, like where you are using the projector and what is the area of that space.

Question 3. What can be the best resolution of the projector?
Answer - Resolution of the projector is the clarity of picture or video according to the area of the projection. There are some standard projectors with different resolution formats

  • VGA Resolution - 640 X 480 Pixels
  • XGA Resolution - 1024 X 768 Pixels
  • WXGA Resolution - 1280 X 800 Pixels
  • HD Resolution - 1920 X 1080 Pixels
  • 4K Resolution - 3840 X 2160 Pixels


Best resolution can be decided according to the need, so you can call us and we can help you decide the best resolution according to your requirements.

Question 4. What are the major attributes of the projectors?
Answer - can consider these aspects for understanding your need for the projectors
  • Number of people
  • Area of the projection
  • Lumens
  • Screen Size
  • Brand


Question 5. What projectors brands your offer on rent?
Answer - We offer all the major brands of projectors on rent and to name them, here is the list
  • Epson
  • Cannon
  • Benq
  • Hitachi
  • LG
  • Sharp
  • Casio
  • Panasonic
  • Sony


Question 6. What are the best projector brands?
Answer - These are the best projectors globally - Sony, Sharp, Banq and Hitachi

Question 7. How much lumen is enough for general usage?
Answer - For dark rooms or halls 1000 to 1200 lumens is sufficient but for bigger classrooms and conference rooms 2500 lumens or more is better.

Question 8. Do you also provide accessories on projectors taken on rent?
Answer- Yes, we not only provide projectors, we also offer projector’s accessories and technical support.

Question 8. What other products do you offer on rent, apart from projectors?
Answer - We at Nexgen Audio Visual offer a wide range of electronic items on rent with utmost ease and technical support. You can hire these things on rent from Nexgen
  • PA Systems on rent
  • Sound systems on rent
  • LED Walls on rent
  • LED TVs on rent


Question 9. How much time does it take to rent a projector?
Answer - If you inform us a day before, it will reach the destination on time given, we can also send you the projector in a few hours, depending on its availability and your location.

Question 10. Do we have to deposit security for hiring projectors on rent?
Answer - You have to provide a valid ID proof and then you do not need to deposit any security deposit for long term rentals. For a single day, we send our technical staff and then you even don't need to submit any document.

We have an exclusive range of PA System, Sound system on Rent at a competitive and affordable price for Free Consultations & Quote Please Call Us Now @ 98116 23325